Nieuwe Europese demoruimte Domino

Domino heeft deze week een nieuw Europees democentrum geopend in het Engelse Bar Hill, onder de rook van Cambridge.

Met die demoruimte voor Digital Printing, waarvoor Domino 2 ,2 miljoen euro investeerde in een nieuw bedrijfspand, onderstreept de fabrikant haar ambities. De van origine codeer- en markeerspecialist ziet vooral marktkansen op het vlak van full colour etiketten. Aldus de toelichting van groepsdirecteur Nigel Bond. In 2012 nam Domino daarvoor het Zwitserse Graph-Tech over en vorig najaar introduceerde het op Labelexpo de N610i etikettenprinter. Toen nog met full colour plus wit, maar vanaf dit jaar ook verkrijgbaar met oranje en violet als extra kleuren.
Deze voor Domino nieuwe divisie is op dit moment goed voor 12 procent van de totale omzet, maar dat moet binnen afzienbare tijd 25 procent worden.

Binnenkort meer over de jongste ontwikkelingen bij Domino in VerpakkingsManagement.

Op de foto: Berry Few, Digital Printing Technical Training Manager en meer dan 30 jaar in dienst bij Domino, had de eer het lintje voor de nieuwe demoruimte open te knippen.

www.dominobenelux.com

New demoroom digital printing Domino

Domino opened this week a new demoroom for digital printing in Bar Hill, near Cambridge. Group Managing Director Nigel Bond stressed the ambition of the origanlly coding and markingspecialist in the field of full colour labels.

Reacties

Reactie toevoegen