interpack

Nieuwe datum interpack: 4 tot en met 10 mei 2023

De datum voor interpack 2023 is vastgesteld. De verpakkingsvakbeurs in Düsseldorf zal worden gehouden van 4 tot en met 10 mei 2023.

Na het uitstel van interpack 2020 en het bericht dat er ook dit jaar geen Interpack zal zijn, besloot de organisatie de editie van 2020 als verloren te beschouwen. Het regulier beursjaar voor interpack, 2023, kwam in beeld en nu is ook de exacte datum bekend. De eerste beursdag is donderdag 4 mei 2023.

Interpack stand reserveren

De organisator, Messe Düsseldorf, heeft deze datum in overleg met haar partners en commissies vastgesteld. Geïnteresseerde bedrijven uit de verpakkingssector en de bijbehorende verwerkende industrie kunnen zich vanaf eind maart /begin april online registreren op www.interpack.com, mits alles volgens plan verloopt. Exposanten die werden goedgekeurd voor interpack 2021, de editie die werd geannuleerd vanwege de pandemie, hebben hun standplaats al kunnen reserveren voor 2023 en kunnen nu bij inschrijving omboeken.

Componenten

De beurs 'componenten' zal parallel met interpack plaatsvinden. Deze beurs richt zich op de toeleveringssector voor de verpakkings- en verwerkende industrie.Geïnteresseerden kunnen zich in dezelfde periode als interpack aanmelden voor componenten via deze site.

Via www.interpack.com en www.packaging-components.com zal de organisatie tot aan de volgende editie van beide beurzen regelmatig informatie geven over trends en innovaties in de branche.

interpack

Gerelateerd nieuws

Interpack 2021 geannuleerd
donderdag 3 december 2020
Ucima's marketingmanager Luciano Sottile
woensdag 25 november 2020