Nieuwe bedrijfspand Tramper Technology officieel geopend

Op woensdag 21 mei is in het bijzijn van genodigden en het gehele Tramper-team het nieuwe bedrijfspand van Tramper Technology officieel geopend.

De openingshandeling werd verricht door mevrouw drs. L. Meeuwisse, wethouder van de gemeente Goes en Rosa Tramper, dochter van André Tramper. Zij onthulden buiten bij de hoofdingang een zelfontworpen en gefabriceerde aluminium sleutel met het logo van Tramper Technology en de namen van het Tramper-team. Het uitnemen van de sleutel uit de sokkel symboliseerde de letterlijke opening van de deuren van het nieuwe bedrijfspand.

Aansluitend werd binnen het glas geheven op dit heuglijke feit. Na een toespraak van de wethouder en directie werden de genodigden door de directie in het bedrijf rondgeleid.

Op donderdag 22 en vrijdag 23 mei wordt de machinefabriek bezocht door andere genodigden. Tijdens deze dagen zijn alle afdelingen normaal in bedrijf. Dit biedt een gelegenheid om een beeld te krijgen van het productieproces bij Tramper. Er zijn ook compleet afgebouwde verpakkingslijnen te bezichtigen, zo informeert het bedrijf.

www.trampertechnology.nl

Tags (taxonomy): 

Reacties

Reactie toevoegen