Nieuwe algemeen directeur bij De Jong Verpakking

Oprichter Henk de Jong (foto) treedt terug als algemeen directeur om gestalte te geven aan de verdere groei van de groepsactiviteiten

Henk de Jong, oprichter van De Jong Verpakking BV, heeft besloten om per 1 oktober aanstaande zijn functie als algemeen directeur bij De Jong Verpakking BV neer te leggen. Tot dit besluit is hij gekomen omdat hij zich meer wil gaan  richten op het optimaliseren en uitbreiden van  de overige activiteiten binnen zijn holding, waaronder het raceteam en de autohandel. Ook zal hij zich voor de golfkartondivisie bezig houden met langdurige projecten, zoals  het (mede)ontwikkelen van nieuwe dozenspecificaties en het succesvol op de markt brengen van kleinverpakkingen. Daarnaast zal hij zijn grote inbreng houden in het verder uitbouwen van de golfkartondivisie, en dus blijft Henk zeer nauw betrokken bij deze activiteit. Mede daardoor is de blijvende maximale aandacht van de Jong Verpakking BV voor haar vele honderden klanten ook in de toekomst gewaarborgd.

 

Als nieuwe algemeen directeur van De Jong Verpakking BV wordt de heer Ad Smit per 1 oktober a.s. aangesteld. Ad is 48 jaar en kent de AGF kartonsector zeer goed; hij heeft ruim 20 jaar ervaring in massief karton verpakkingen, en hij heeft een ruime ervaring als algemeen directeur bij diverse ondernemingen binnen de Smurfit/Kappa groep, inclusief de verantwoordelijkheid voor de hele divisie massief karton van dat bedrijf binnen Nederland. De aanstelling van Ad is een versterking van de leiding van De Jong Verpakking BV die bij zal dragen aan onze verdere groei. Het Management Team van De Jong Verpakking zal dus bestaan uit Ad Smit (algemeen directeur), Arie Barendregt (commercieel directeur), Dick Schep (directeur productie & logistiek) en Peter den Braber (directeur Financiën & ICT).

 

Henk de Jong zal de komende weken / maanden zijn werkzaamheden voor De Jong Verpakking BV overdragen aan Ad Smit. Henk blijft wel aan als algemeen directeur van de holdingmaatschappij waarin  de  golfkartonondernemingen zijn ondergebracht,  zoals de 50 % deelnemingen in de bedrijven Karpack in Roosendaal, Sumarbox in Venlo, Van Dongen De Jong Verpakkingen in Aalsmeer, en natuurlijk het 100 % belang in De Jong Verpakking BV in De Lier. Uiteraard blijft Henk als aandeelhouder via zijn holding doorlopend betrokken bij De Jong Verpakking BV.

 

 

New MD at De Jong Verpakking

from October 1, 2012 Henk de Jong (picture) , owner and MD of De Jong Verpakking (De Lier, Netherlands) will resign. He will focus on other activities f the holding and on the companies racing team. The new MD will be Ad Smit, who has been working as MD for several Smurfit Kappa companies.

Tags (taxonomy): 

Reacties

Reactie toevoegen