Nieuw op Empack en Label&Print: de InnovatieRoute

De organisatie van Empack en Label&Print gaat dit jaar tijdens de beurs samen met haar deelnemers de belangrijkste innovaties uitlichten in de InnovatieRoute, informeert organisator easyFairs.

50 deelnemende bedrijven tonen hun innovaties op 15 en 16 april in de Brabanthallen. Een teken dat er veel mogelijkheden zijn om sneller, beter en verantwoorder te verpakken. Op de plattegrond en showvloer zijn deze exposanten terug te vinden voor de bezoekers en op de website is informatie te vinden over de op Empack en Label&Print gepresenteerde innovaties.

Naast de InnovatieRoute en de exposanten wordt er ook voorzien in een seminar programma. Experts, topsprekers en speciale gast Erben Wennemars, geven het publiek concrete handvatten voor een groeistrategie en/of kostenbesparingen voor verpakken. Er zijn 40 seminars gedurende deze 2 dagen met onderwerpen als biobased packaging, personaliseren met print, webretail packaging, printed electronics en verduurzaming van de verpakkingsketen. Het volledige programma is te vinden op www.empack.nl.

Reacties

Reactie toevoegen