Nieuw lasersysteem van Domino’s op interpack

Domino, zal op interpack 2014 de nieuwste toevoeging aan haar laserportfolio presenteren. Daarnaast zal het bedrijf ook nieuwe aanwinsten tonen voor haar V-Serie range thermo transfer printers (TTO) en A-Serie range continu inkjet (CIJ) printers. In al deze oplossingen zijn slimme i-Tech intelligent Technology kenmerken geïntegreerd.

Het F220i lasersysteem maakt zijn debuut op interpack 2014. Het heeft een krachtige glasvezellaser en de laserbundeleigenschappen kunnen worden aangepast om een sterker kleurcontrast te realiseren. Het systeem is geschikt voor lasercodering en -markering op stilstaande en bewegende producten. Een belangrijk gebruiksvoordeel is dat de glasvezellaser een zeer lange levensduur heeft van tot wel 100.000 uur zonder dat er gepland onderhoud nodig is.

Nieuwe aanwinsten voor de populaire V-Serie TTO range en A-Serie CIJ range zijn de V230i en A520i. Deze bieden fabrikanten hogere prestaties, zodat ze een hogere doorvoer en snellere verwerking kunnen realiseren voor gestroomlijnde activiteiten.

Bezoekers zullen op de Domino stand ook een breed scala aan andere producten en technologieën kunnen bekijken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de nieuwste systemen uit de G-Serie, D-Serie en M-Serie ranges.

 

eze bieden kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor fabrikanten in uiteenlopende branches, waaronder de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie.

 

Aangezien zowel de Europese Unie, de VS, China als Brazilië wetgeving aannemen ter bestrijding van het probleem van vervalste medicijnen, zal Domino ook producten laten zien die geschikt zijn voor serialisatie op artikelniveau – een vereiste die alle wereldwijde wetgevingen gemeen hebben. De G-Serie TIJ printers en D-Serie lasers zijn ideaal voor serialisatie bij hoge snelheid, terwijl de M-Serie print & apply labelling machines (PALM) voldoen aan de behoeften op het gebied van verzameling van gegevens. Ook Domino’s toonaangevende inkten zullen worden gedemonstreerd. Hierbij zal de focus liggen op het belang van de leesbaarheid van codering op verpakkingen. Een belangrijke vereiste voor alle medicijnen is dat codes leesbaar blijven gedurende de hele levensduur van het geneesmiddel.

 

David Bywater, Product Director bij Domino, licht toe: “We zijn verheugd ons nieuwe lasersysteem dit jaar op interpack te kunnen onthullen. Fabrikanten zullen voordeel halen uit de zeer precieze lasercodering op de meest uiteenlopende ondergronden.” 

“De nieuwste toevoegingen aan onze uiterst populaire V-Serie en A-Serie bieden nog meer gebruiksgemak. En dankzij updates en nieuwe kenmerken kunnen ze worden ingezet voor een groter aantal toepassingen. Met deze systemen zullen we bezoekers kunnen demonstreren hoe ons uitgebreide assortiment van codeer- en markeertechnologieën voldoet aan de steeds hogere eisen van de verpakkingsindustrie.” 

Reacties

Reactie toevoegen