Naamsverandering Halma Packaging

Met ingang van 20 augustus zet Halma Packaging haar activiteiten voort onder de naam van Van der Windt Verpakking. De twee verpakkingsbedrijven maken al langer deel uit van Pacombi Group. Doorslaggevend voor de verandering is dat de groep recent een nieuwe organisatiestructuur heeft doorgevoerd. 

Halma Packaging in Beuningen levert innovatieve verpakkingsoplossingen aan uiteenlopende sectoren, zoals foodservice en retailorganisaties, industriële bakkerijen, luchtvaartmaatschappijen en cateraars. Sinds 2011 is Halma Packaging eigendom van Pacombi Group. De groep is ook al eigenaar van Van der Windt Verpakking in Honselersdijk, dat deels in dezelfde markten als Halma Packaging opereert.

Voordelen integratie

De groep ziet grote voordelen in de integratie van deze twee bedrijfsonderdelen. Een belangrijke overweging is dat er meer expertise beschikbaar is binnen de divisie Industrie, doordat deze beschikt over een eigen afdeling Product Management. Deze afdeling gaat zich specifiek richten op productontwikkeling. Ook kan Halma Packaging terugvallen op de inkoopafdeling en de kwaliteitsafdeling binnen de nieuwe divisie.

Halma Packaging blijft actief vanuit Beuningen. De samenvoeging heeft geen personele consequenties. Een deel van de bestaande medewerkers komt in dienst van Van der Windt Verpakking, een ander deel stroomt door naar Depa Disposables dat ook onderdeel is van Pacombi Group.

www.vanderwindt.com

Reacties

Reactie toevoegen