Mondi opent fabriek in Irak

In Sulaimaniyah in Noord-Irak heeft verpakkingsfabrikant Mondi onlangs een gloednieuwe fabriek voor industriële zakken geopend.

Mondi opereert in de nieuwe fabriek in Noord-Irak samen met een lokale partner, de Kaso Group. De Oostenrijkers willen met de fabriek hun positie op het gebied van industriële zakken in opkomende industrieën in het algemeen en in het Midden Oosten en Noord-Afrika in het bijzonder versterken.

De fabrikant licht toe dat het om de eerste installatie voor industriële zaken in Irak gaat, die de groeiende cementindustrie, die het land helpt bij de wederopbouw, voorziet van voldoende verpakkingen.

www.mondi-group.com

Mondi opens industrial bags plant in Iraq

Mondi recently started full production at its new industrial bags plant in Sulaimaniyah, northern Iraq. Together with local partner, Kaso Group, this greenfield project is set to strengthen Mondi’s industrial bags business in the expanding Middle East and North Africa region (MENA). This is the first industrial bags plant in Iraq, and will serve the growing cement industry which is rebuilding the country.

Reacties

Reactie toevoegen