Mettler Toledo Open Vision Dagen: het nieuwe etiketteren

Van  16 t/m 25 september a.s. organiseert Mettler-Toledo Product Inspection B.V. de Open Vision Dagen. Tijdens deze derde editie van de Open Vision Dagen ligt de nadruk op het controleren van labels, afdichting en afvulniveau  van glazen of plastic flessen. Mettler Toledo is met haar CI-Vision apparatuur een nieuwe leverancier in Europa voor labelinspectie en algemene inspectie van bijvoorbeeld flessen.

Door de komst van de EU-verordening Nr. 1169/2011, is de aanwezigheid en juiste informatie op etiketten belangrijker dan ooit. De CI-Vision inspectie apparatuur van Mettler Toledo helpt producenten bij het voorkomen van label mix-up.

Tijdens een persoonlijke afspraak in ‘s-Hertogenbosch met productexperts Mari Bögels en Paul McLean is het mogelijk om vrijblijvend de CI-Vision inspectiesystemen FBI (Filled Bottle Inspection), Mosaic en V6300 te bekijken en testen. Bespaar op onnodige kosten en voorkom product recalls met 100% controle, nauwkeurig en snel.

De CI-Vision inspectiesystemen controleren allerhande soorten verpakkingen, zoals flessen op: label inspectie , aanwezigheid en positie van dop of kurk, juist aangebrachte tamper bands en correct afvulniveau. Het FBI vision inspectiesysteem wordt speciaal voor deze gelegenheid overgevlogen uit Chicago.

Wie gebruik wil maken van deze gelegenheid kan bellen of mailen naar Mettler Toledo voor een afspraak: +31(0)73 548 11 88 of info.nl@mt.com.

Tags (taxonomy): 

Reacties

Reactie toevoegen