Mettler Toledo neem CI Vision over

Mettler Toledo introduceert een nieuw merk op de Nederlandse markt  voor vision inspectie systemen: CI Vision. Mettler Toledo heeft hiermee een vierde productgroep toegevoegd aan haar product inspectie groep, die tot nu toe bestond uit Garvens controlewegen, Safeline metaaldetectie en Safeline X-ray inspectie.

De CI Vision inspectiesystemen controleren voornamelijk zichtbare kwaliteitskenmerken van producten. Dit in tegenstelling tot metaaldetectie, x-ray inspectie en controlewegen die zich voornamelijk focussen op de inhoud van producten. Hierdoor is CI Vision een goede toevoeging aan het huidige product inspectie assortiment van de productinspectie groep van Mettler Toledo.

Met de acquisitie van het Amerikaanse bedrijf CI Vision heeft Mettler Toledo de beschikking over ruim 30 jaar ervaring op het gebied van vision inspectie. Het bedrijf werd opgericht in 1979 in Chicago en heeft in de tussentijd ruim 2.000 oplossingen kunnen bieden aan verschillende bedrijven en toepassingen. CI Vision biedt oplossingen voor verschillende industrieën, zoals de voedingsmiddelen industrie, personal care en de farmaceutische industrie.

De CI Vision systemen kunnen bijvoorbeeld worden ingezet om te bepalen of het juiste etiket op het juiste product zit, maar ook om te bepalen of een dubbel, gevouwen of verkeerd gepositioneerd etiket aanwezig is. Tevens kunnen de CI Vision systemen de THT datum controleren, de barcode of de 2D code. Daarnaast kunnen bijvoorbeeld productsluitingen worden gecontroleerd.

 www.mt.com

Tags (taxonomy): 

Reacties

Reactie toevoegen