Metsä Board wint Carton of the year award

Drie verpakkingen, gemaakt van Metsä Board vouwkarton, hebben een Pro Carton ECMA Award 2016 in de wacht gesleept, waaronder de Carton of the Year Award voor de e-sigaret My Von Erl. Metsä Board viel ook in de prijzen in de categorieën Food en Beauty & Cosmetics. ‘De voordelen van onze kartonsoorten worden erkend in verschillende segmenten. Ze worden op innovatieve manier gebruikt om de aantrekking en functionaliteit van verpakkingen te verbeteren’, zegt Mika Paljakka, VP Sales EMEA, Metsä Board. ‘We willen iedereen bedanken die deel heeft uitgemaakt van de visie, het design en de productie van de winnende verpakkingen.’

Pro Carton ECMA Awards vierde dit jaar haar 20e verjaardag. De jury speurt naar excellentie in design, convenience en merkcommunicatie en focust op de belangrijke rol van vouwkarton als een duurzaam verpakkingsmateriaal. De editie 2016 was goed voor een recordaantal inzendingen.
Het Award Gala vond plaats op 15 september in Antibes/Juan-les-Pins, Frankrijk. De winnende verpakkingen met Metsä Board karton zijn:

Carton of the year
My. Von Erl
Producent verpakking: A&R Carton Graz
Brand owner: Von Erl
Vouwkarton: Metsä Board’s Carta Solida

Food
Coffee Capsules
Producent verpakking: Rattpack Group
Brand owner: Amann Kaffee
Vouwkarton: Metsä Board’s Carta Elega

Beauty & Cosmetics
Flormar All Eyes on Me Collection
Producent verpakking: Printpark
Brand owner: Kosan Kozmetik
Vouwkarton: Metsä Board’s Carta Solida

www.metsaboard.com

 

Reacties

Reactie toevoegen