Megaflex wordt onderdeel van Optimum Group

Etikettenproducent Megaflex wordt onderdeel van de Optimum Group. De toevoeging van Megaflex past binnen het meer jaren strategisch groeiplan van de Optimum Group dat gericht is op productverbreding, schaalvergroting, internationalisering en verhoging van het serviceniveau. De huidige directie van Megaflex, Jan en Bart van Limpt blijven aanwezig, bovendien blijft Megaflex gevestigd in het huidige bedrijfspand te Bladel.

‘Megaflex onderscheidt zich in de markt door zeer korte levertijden te realiseren’, meldt het bedrijf. ‘Deze orders worden geproduceerd op een up-to-date machinepark van flexo en digitale drukpersen (HP Indigo). Ook hebben wij de laatste jaren een spectaculaire groei in België en Duitsland laten zien.’

Marktleider
Voor de Optimum Group is Megaflex inmiddels de 8ste acquisitie. De Optimum Group is volgens eigen zeggen marktleider in de Benelux op het gebied van bedrukte en blanco zelfklevende etiketten, banderollen, shrink sleeves en flexibele verpakkingen. De groep bestaand uit acht member companies gevestigd op zeven locaties te weten; Etiket Nederland, Vila Etiketten, Speciaal drukkerij Max. Aarts, W&R Etiketten, Belona, Megaflex (allen gevestigd in Nederland) en EPB en ASQ gevestigd in België.
De member companies hebben allen een eigen unieke product/markt combinatie waarbij toekomstige investeringen gericht zullen zijn op het doorvoeren van een verdere specialisering & positionering binnen de groep (focused factories).

www.optimumgroup.nl

Reacties

Reactie toevoegen