Meerdere 'smaken' bij CROWN

CROWN Speciality Packaging heeft op de beurs ProSweets twee nieuwe lijnen blikverpakkingen gepresenteerd. De verpakkingen zijn speciaal ontworpen voor lekkernijen en uitgevoerd in moderne ontwerpen.

 

De 'discovery' collectie is verkrijgbaar in een grote variëteit aan vormen. Merkeigenaren kunnen dan ook kiezen uit verschillende figuren, zoals een robot, een auto, een schoen en diverse dieren. De 'options' collectie bestaat uit een aantal functionele, maar stijlvolle ontwerpen voor de deksels en de blikken zelf, die met elkaar gecombineerd kunnen worden. Hierdoor ontstaat er een op maat gemaakt blik, aldus de onderneming.

CROWN zal op de beurs diverse blikken laten zien, waarvan sommige prijzen hebben gewonnen. Martin Stenzon, marketing en business development manager bij CROWN: "ProSweets in Keulen is voor ons een ideaal platvorm om nieuwe concepten te introduceren voor een groeiende markt. Daarnaast kunnen we laten zien hoe de blik als verpakkingsmiddel kan worden ingezet om de koek- en banketindustrie zich te laten onderscheiden van de rest."

 

www.crowncork.com

Reacties

Reactie toevoegen