Markem-Imaje lanceert e-commerce portal

Markem-Imaje lanceert e-commerce portal

De nieuwe geïntroduceerde e-commerce portal van Markem-Imaje heeft als doel om het bestellen van bijvoorbeeld apparatuur voor fabrikanten sneller en eenvoudiger te maken. Daarmee wordt ook voorzien in meer transparantie qua service- en garantiestatus van de geïnstalleerde printers en codeerders.

Op de hoogte blijven van nieuwe verpakkingsontwikkelingen?

Doordat iedereen geraakt wordt door de getroffen maatregelen omtrent corona, komt het nieuwe platform volgens Markem-Imaje op een goed moment. Het is eenvoudig om online bestellingen te plaatsen en deze te volgen. Alle informatie, contracten en herhaalbestellingen zijn terug te vinden op één plek.

E-commerce portal Markem-Imaje

De portal verbetert volgens de fabrikant van product identificeerbare en traceerbare oplossingen de efficiency door het versnellen van de verbruiksartikelen, het bestellen van reserveonderdelen en het opvolgen van processen bij het verwijderen van fouten.

Portal uitbreiding 

Er wordt gewerkt aan een uitbreiding van de portal. Bijvoorbeeld ondersteuning voor distributeurs en het omvatten van meer technische diensten zit in de pijplijn en zal te zijner tijd bekend worden gemaakt.

Artikel delen