Marchesini Group op Pharmintech 2010

Marchesini Group uit Italië is op de Pharmintech 2010 aanwezig met een stand van 500m2 en toont hier naar eigen zeggen de laatste noviteiten op het gebied van verpakkingen voor vaste, vloeibare en crèmeachtige farmaceutische producten.

De derde editite van de farmaceutische verpakkingsbeurs wordt van 12 t/m 14 mei gehouden in Bologna. Marchesini Group, naar eigen zeggen leider op het gebied van automatische, farmaceutische en cosmetische verpakkingmachines. De groep zal complete lijnen én stand-alone machines laten zien.

De groep laat vier versies van de track-en-trace labeller BL400 XL van Neri laten zien. De machines brengt labels aan en controleert de traceerbaarheidscodes op farmaceutische verpakkingen, maar ook op labels met verschillende codecombinaties.Op de stand kunt u onder andere twee Neri-labellers bewonderen, de BL400 voor siroop and de BL600 voor medicijnflesjes, maar ook een hoop andere machines. Op 12 mei om 12:20 zal de groep in het innovation center (paviljoen 22) op de beurs haar robotoplossingen voor farmaceutische verpakkingslijnen laten zien.

Het bedrijf is op de beurs te vinden in hall 19, stand D63.

www.marchesini.com

Reacties

Reactie toevoegen