Management Buy Out Rivièra

Management Buy Out Rivièra

Per 18 april is Rivièra Product Decorations (Rivièra), actief op het gebied van sleeve decoratie, overgenomen door het zittende management team Johan Holtrust en Frans Rienks, met behulp van Berk Partners als financiële partij.

Rivièra richt zich met name op projecten in de cosmetica-, dranken-, food- en non-food industrie.

‘Toen de mogelijkheid ontstond om het bedrijf over te nemen, zagen Johan en ik een kans die we met beide handen moesten aangrijpen. Wij waarderen het enorm dat Fred ons deze kans heeft gegund’, vertelt Frans Rienks.

De verkoop aan het huidige management is een bewuste keuze. Oud eigenaar Fred Sterk: ‘Johan en Frans hebben een belangrijke rol gespeeld in het succes van Rivièra. Ik heb ervan genoten het bedrijf samen met hen op te bouwen en ben trots dat Johan en Frans het nu gaan voortzetten en naar eigen inzicht kunnen laten doorgroeien.’

Investeringsmaatschappij

Berk Partners is een investeringsmaatschappij die ruim 25 jaar investeert in langer, bestaande, (familie-)ondernemingen. De beleggingsfirma ondersteunt het management van hun participaties om groeiambities en management buy outs te kunnen realiseren.

www.sleevespecialist.com

http://www.berkpartners.nl

Artikel delen