Luxe tapasschaal van 100% rPET

Bordex Packaging introduceert de ‘Next-gen’ presenteer- en cateringschaal, gemaakt van 100% recycled PET. De ‘Hi-Tapas’ schaal is een opvallende serveerschaal, die functionaliteit, vormgeving, formaat én duurzaamheid optimaal combineert. Luxe opgemaakte tapas-, gourmetschotels worden hiermee fraai en fris gepresenteerd.

De Hi-Tapas serveerschaal heeft een onderscheidende en compacte vormgeving, met toch een royale inhoud. De strakke belijning zorgt voor een overzichtelijke en smaakvolle presentatie, wat nog eens wordt geaccentueerd door het glanzende recycled PET materiaal. De toevoeging van een handig tweevaks ‘Pop-up’ opzetbakje is niet alleen ruimtebesparend, maar geeft de schaal ook een verrassend, herkenbaar aanzien. Onder het Pop-up bakje bevinden zich bovendien twee extra compartimenten met een gezamenlijk inhoud van ruim 320 ml. Het geheel wordt afgesloten met een glasheldere deksel, gemaakt van 100% recycled PET.

Combinaties
De Hi-Tapas serveerschaal heeft acht compartimenten voor onder andere tapas hapjes of een combinatie met groenten, fruit, snacks of sausen. Het geheel is afsluitbaar met een deksel. De buitenmaten van de Hi-Tapas schaal voldoen aan de eisen van collo-modulariteit (CBL kratten). Het formaat past bovendien binnen de gastronorm afmetingen, waardoor een sealvariant ook tot de mogelijkheden behoort.

www.bordexpackaging.nl

Reacties

Reactie toevoegen