Logi Label presenteert de Afinia L901

Afinia Label, een fabrikant en distributeur van industriële apparatuur voor het afdrukken en afwerken van kleurenetiketten, heeft de L901 digitale kleuren etikettenprinter uitgebracht, aangedreven door de Sirius-printengine van Memjet.

De L901 is de nieuwste toevoeging aan Afinia Label's portfolio van oplossingen voor het printen en afwerken van etiketten. De L901 biedt bedrijven de mogelijkheid om een digitale kleuren etikettenprinter in lijn te laten werken met een afwerkings- of applicatiesysteem zonder complicaties met betrekking tot onderhoud van de printkop in het midden van de taak.

'Dankzij het vernieuwde printkop onderhouds- en reinigingsstation van de Afinia Label L901 kan deze printer worden gebruikt in lijn met afwerkingsapparatuur, label applicators, etiketdispensers en apparaten voor het afwikkelen en terugspoelen', aldus Mike Atkins, nationale salesmanager voor Afinia Label. 'Dit nieuwe ontwerp elimineert de noodzaak om het web af te snijden om de printkop te reinigen of af te dekken, waardoor het ideaal is voor integratie in de fabriek met andere machines.’

Logi Label zal deze printer op de Empack in Utrecht presenteren.

www.logilabel.com

Reacties

Reactie toevoegen

Gerelateerd nieuws