Logi Label lanceert nieuwe labelprinter van Primera

Primera Technologie, naar eigen zeggen wereldleider in het fabriceren van special printers, introduceerde deze week hun nieuwe LX900e kleuren labelprinter. Logi Label verzorgt de verdeling in Nederland.

De LX900e is Primera's snelste inkjet kleuren labelprinter ooit, zegt het bedrjif. De printer print etiketten tot een snelheid van 4,5 inch per seconde, dit is bijna 17 keer sneller dan Primera's LX810e. Afzonderlijke CMYK-inktcartridges houden de verbruikskosten laag omdat de cartridge per kleur vervangen kunnen worden. De semi-permanente printkop is voorzien van nieuwe technologie om scherpe afdrukken te maken van teksten, foto's en grafische afbeeldingen, aldus Logi Label.

Typische toepassingen worden gevonden in etiketten voor ondermeer koffie, wijn, vlees en kaas. De bijgeleverde printer drivers zijn geschikt voor Windows XP/VISTA/7 en Mac OS X10.5 en hoger. Materialen die geschikt zijn voor de LX900e zijn: TuffCoat Extreme wit, transparant polyester en BOPP. Geprinte etiketten op dit materiaal zijn waterbestendig, kras- en veegvast. Water afstotende papieren materialen zijn verkrijgbaar in hoogglans, semi glans en mat gecoat. De formaten die geprint kunnen worden variëren van 19mm breed en 19mm lang,  tot een maximum van 203mm breed en 609mm lang.

http://www.logilabel.com/

Reacties

Reactie toevoegen