Lepel-in-deksel oplossing voor de zuivel

RPC Superfos heeft voor haar populaire 75-mm-verpakking een lepel-in-deksel ontwikkeld. Het concept is volgens de producent met name interessant voor yoghurt, desserts en andere zuivelproducten.

De opvouwbare polypropyleen lepel is goed toegankelijk, in elkaar te zetten en te gebruiken. Een PET-folie sluit de APET-deksel af en kan gemakkelijk worden afgescheurd om de lepel er uit te halen.
‘We hebben een deksel gemaakt met een tweedelige lepel die past bij de populaire kleine diameter die doorgaans wordt gebruikt voor een pot yoghurt of een chocolademousse’, aldus Rikke Justenborg van RPC Superfos Stilling. ‘Al zijn ook andere diameters mogelijk, zoals een diameter van 95 mm. Verder is de dekselhoogte ook variabel, waardoor je daar bijvoorbeeld muesli in kan verpakken ’

www.superfos.com

Reacties

Aw, this was a very nice post. In thought I want to put in writing like this moreover taking time and actual effort to make an excellent article but what can I say I procrastinate alot and not at all seem to get something done.

Reactie toevoegen