Digitale mei-uitgave VerpakkingsManagement

Lees VerpakkingsManagement gratis online

De coronacrisis vraagt van ons allen een andere manier van werken. Dat geldt ook voor VerpakkingsManagement dat sinds de intelligente lockdown ook in een digitale versie te lezen is. Iedereen die ook de mei-uitgave van VerpakkingsManagement online wil ontvangen, kan zich via onderstaande link opgeven.

Op de hoogte blijven van nieuwe verpakkingsontwikkelingen?

Veel Nederlanders hebben vanwege de coronacrisis hun kantoor tijdelijk ingewisseld voor een werkplek thuis. Daardoor kunnen niet alle lezers van VerpakkingsManagement de papieren versie van ons vakblad lezen. Wij hebben in deze crisissituatie veel positieve reacties gekregen op het digitaal beschikbaar stellen van ons magazine. Vandaar dat we het aanbod herhalen.

Gratis digitale mei-editie VerpakkingsManagement?

U kunt zich hier aanmelden voor de gratis online mei-uitgave van VerpakkingsManagement. Na het verschijnen van de gedrukte nummer 5-versie van het blad, krijgt u een link waarmee u VerpakkingsManagement kunt openen en digitaal kunt lezen.

Blijf gezond

De redactie van VerpakkingsManagement wenst iedereen veel lees- en kijkplezier en heel veel sterkte in deze bizarre periode.

www.verpakkingsmanagement.nl

Reacties

Am I the only person, who can not understand what was this book made for? I would be very grateful if someone explained me it. Also, if it interesting for you, you can visit my total victory .

Reactie toevoegen

Gerelateerd nieuws