Koninklijke Schut in andere handen

P. Van De Velde Group is tot een akkoord gekomen om 100% van de aandelen van Koninklijke Schut over te nemen. Met deze acquisitie bouwt P. Van De Velde haar vouwkarton-activiteiten – opererend onder de naam Van De Velde Packaging – verder uit.

De bundeling van twee complementaire ondernemingen in één organisatie, biedt de groep naar eigen zeggen nieuwe mogelijkheden om beter in te spelen op de veranderende marktvraag naar verpakkingen van vouwkarton en vouwkunststof.

Van De Velde Packaging is de vouwkartonafdeling van P. Van De Velde Group en heeft activiteiten in België (Lichtervelde en Kruishoutem) en Polen (Poznan). De geproduceerde vouwkartonnen verpakkingen worden voornamelijk afgezet in de marktsegmenten voeding, dranken en gezondheidszorg. Daarnaast produceert P. Van De Velde massief kartonnen verpakkingen in haar fabriek in Wetteren, eveneens in België.

De vestigingen van Koninklijke Schut blijven in de huidige vorm en op hetzelfde adres in Eerbeek bestaan. Het managementteam van Schut zal verantwoordelijk blijven voor de dagelijkse bedrijfsvoering.

Onder andere Fortaleza Capital was bij deze transactie verbonden als corporate finance adviseur van P. Van De Velde Group.

www.cartonpvandevelde.be

www.schut.nl

www.schutsystems.com

Reacties

Reactie toevoegen