Kartonnen Wavegrip dragers voor blikjes

Kartonnen Wavegrip dragers voor blikjes

Amundsen Brewery, de op een na grootste ambachtelijke brouwerij in Noorwegen en een van de snelst groeiende in het land vervangt ringdragers voor blikjes door de nieuwe WaveGrip Cardboard Carrier van Berry Global.


Wavegrip

De WaveGrip-drager is ontwikkeld in lijn met de Impact 2025-duurzaamheidsstrategie van Berry Global, die erop gericht is om met klanten samen te werken om hun duurzaamheidsdoelstellingen te halen en te overtreffen. Elke drager weegt slechts 7,95 gram voor een standaard sixpack en is recyclebaar in de meeste afvalinzamelingsstromen van papier en karton. Ondanks zijn lichte gewicht is hij volgens de fabrikant sterk en gebruiksvriendelijk, terwijl hij uitstekend vasthoudt aan de verpakking.

‘Klanten worden mondiger en worden betrokken bij de duurzaamheidsdiscussie. Ze hebben uitgesproken meningen en als producent moeten we naar deze meningen luisteren’, legt Geoffrey Jansen van Vuuren, CEO Amundsen Brewery, uit. ‘Duurzaamheid en recycleerbaarheid waren daarom sleutelfactoren toen we op zoek waren naar onze nieuwe ringdrager en WaveGrip bood de perfecte oplossing.

De WaveGrip-drager heeft een uniek ontwerp waarvoor patent is aangevraagd, wat betekent dat hij tijdens het aanbrengen niet hoeft te worden gevouwen of gemanipuleerd. Dit maakt continu draaien op hoge snelheden mogelijk en voldoet aan zowel de prestatie- als de productiebehoeften van de meest veeleisende conservenlijnen. De witte, volledig gecoate bovenzijde biedt hoogwaardige bedrukbaarheid in maximaal 10 kleuren, waardoor merkboodschappen en promoties gemakkelijk kunnen worden opgenomen voor een grotere impact op het schap. Bovendien opent de van nature bruine achterkant zich om een ​​veelvoud aan verdere ontwerpmogelijkheden te bieden en directe communicatie met klanten mogelijk te maken.


Wavegrip