Kartoflex reikt arbo trofee uit aan Smurfit Kappa Trimbach

Kartoflex heeft op woensdag 8 april jl. tijdens de Algemene Ledenvergadering in het Ampt van Nijkerk de eerste Kartoflex Arbo Trofee uitgereikt. De jury besloot unaniem dat Smurfit Kappa Trimbach (bergen op Zoom) de meest opmerkelijke prestaties op het gebied van arbo heeft laten zien de afgelopen twee jaar. De twee andere genomineerde Kartoflex-leden, Adriaan Dekker (Wormer) en Amcor Flexibles (locatie Zutphen), ontvingen een oorkonde voor hun bijzondere inspanningen op het gebied van arbo.

Smurfit Kappa Trimbach
De jury roemt de arbo-aanpak van alle genomineerde bedrijven. Smurfit Kappa Trimbach stak daar bovenuit vanwege de gestructureerde en deskundige aanpak. ‘Het streven naar veiligheid is diepgeworteld in dit bedrijf, dat zich gastvrij openstelt voor externe arbodeskundigen en graag kennis deelt. Veiligheid zit er in het DNA van iedere medewerker. Het bedrijf is daarmee een voorbeeld voor ons allen.’
Smurfit Kappa Trimbach verbeterde afgelopen jaar door diverse (technische) maatregelen de machineveiligheid evenals de veiligheid in het magazijn. Daarnaast zette het bedrijf stappen in het borgen van de veiligheid tijdens het reinigen en onderhoud van machines (lockout-tagout-tryout).

www.kartoflex.nl

 

Tags (taxonomy): 

Reacties

Reactie toevoegen