Jägermeister in kunststof zomerverpakking

Jägermeister introduceert een ‘on-the-go’ verpakking speciaal voor de zomer: de Jägermeister COOLPACK. Voor het eerst ruilt het merk zijn kenmerkende donkergroene, glazen fles in voor een lichtgewicht kunststof variant. De nieuwe verpakking is ontworpen om makkelijk mee te nemen naar een festival, barbecue of andere (buiten)activiteit waar een glazen fles minder praktisch is.

Voor de nieuwe verpakking haalde Jägermeister inspiratie uit de traditionele koelelementen die we kennen van de koelbox en koeltas. De handzame fles past in ieder vriesvak en is daarmee direct een goede reminder om de kruidenlikeur op -18 ºC te drinken. Bovendien wordt de Coolpack een stuk sneller koud dan een glazen fles, ideaal om last-minute te kunnen zorgen voor ijskoude Jägermeister.
‘Men hoeft dan niet gek op te kijken als er straks Jägermeister tijdens barbecues, in het park of op de festivalcamping gedronken wordt’, meent Kas Knikkink, brand manager Jägermeister.  ‘Met deze on-the-go verpakking is ijskoude Jägermeister straks altijd bij de hand tijdens warme zomerdagen en op feestjes. We hopen dan ook dat de Coolpack deze zomer een onmisbaar element in iedere koelbox en festivaltas wordt.’

www.jagermeister.com

Reacties

Reactie toevoegen