Ishida in Best viert 25-jarig jubileum met open huis

De Nederlandse vestiging van Ishida in Best viert haar 25-jarig bestaan met een open huis. Met een flinke interne verbouwing van het pand en een uitbreiding van het service- en salesteam is de Nederlandse vestiging klaar voor de toekomst.
Bezoekers kunnen een rondleiding maken door de faciliteit in Best en demonstraties bijwonen van een complete Ishida-afvullijn voor vers vlees. Ishida demonstreert diverse machines, waaronder een Roto-Batcher waarmee productiemedewerkers vers voedsel netjes in de trays kunnen leggen.

Lektester
Speciale aandacht is er voor de AirScan. Deze nieuwe lektester is een aanvulling op de seal tester die traytjes test door middel van aandrukken. De AirScan detecteert gaatjes tot 0,5 mm in afgesloten (MAP) verpakkingen met een snelheid van maximaal 180 verpakkingen per minuut.
De AirScan detecteert eventuele CO2-lekken met behulp van lasertechnologie. Bij een CO2-verhoging in de omgeving van een traytje dat de laser passeert, activeert de machine een uitstoot mechanisme dat het traytje van de band stoot. Het traytje komt hiermee in een afgesloten ruimte, zodat het niet opnieuw in de lijn kan worden gebracht.

Het Open Huis-evenement van Ishida Europe in Best is nog te bezoeken tot en met donderdag 15 oktober.

www.ishidaeurope.nl

Reacties

Reactie toevoegen