Winner Plastics Recycling Awards 2019: Garçon Wines

Inzenden Plastics Recycling Awards geopend

Verpakkings- en productontwerpers, fabrikanten, merkeigenaren, retailers, kunststofverwerkers en leveranciers van gerecycled en recyclebare kunststof verpakkingen worden uitgenodigd door organisator Plastics Recyclers Europe om deel te nemen aan de Plastics Recycling Awards Europe 2020.

Op de hoogte blijven van nieuwe verpakkingsontwikkelingen?

Het inzenden voor het Plastic Packaging Product of the Year voor nieuwe kunststof verpakkingen van consumentenproducten is onlangs geopend. De jury zal op zoek gaan naar innovatieve en recyclebare verpakkingsontwerpen die ook gerecycled kunststof bevatten. De winnaar van de Award 2019 was Garçon Wines voor haar innovatieve en duurzame 100% rPET, platte wijnfles.

Plastics Recycling Show 2019

De sluitingsdatum voor het indienen van de inzendingen is vrijdag 22 november 2019. De finalisten worden aangekondigd in januari 2020 en tentoongesteld tijdens beide dagen van de Plastics Recycling Show Europe (PRSE) op 25 en 26 maart. De uitreiking van de Awards vindt plaats in de RAI Amsterdam op de tweede dag van de show, zijnde 26 maart 2020.

Voor meer informatie en online toegang tot de kunststof recycling Awards 2020: https://prseventeurope.com/prse2020/en/page/awards

 

Reacties

Reactie toevoegen