interpack 2021 toch door in februari/maart?!

interpack 2021 toch door in februari/maart?!

Messe Düsseldorf heeft met zowel de verpakkingsindustrie, brancheorganisaties als de beursadviesraad overeenstemming bereikt over de manier waarop interpack 2021 van 25 februari tot 3 maart doorgang kan vinden. Dit geldt eveneens voor de parallelle vakbeursonderdelen.

Op de hoogte blijven van nieuwe verpakkingsontwikkelingen?

Vanwege de aanhoudende Covid-19 pandemie en de angst voor een lager aantal bezoekers van interpack 2021, heeft de organisatie besloten dat alle deelnemende bedrijven korting krijgen op deelnamevoorwaarden. Daarnaast is er een tijdelijk speciaal ontslagrecht voor alle exposanten die niet kunnen of willen deelnemen.

‘Wij begrijpen de bedenkingen en zorgen van onze exposanten in de huidige situatie volkomen. Anderzijds hebben we ook feedback ontvangen over hoe belangrijk persoonlijke uitwisseling is voor onze klanten en welke betekenis interpack heeft voor de verwerkings- en verpakkingsindustrie. In dit opzicht geloven wij dat we met ons aanbod de belangen van alle betrokken partijen het best kunnen beschermen en willen we onze partners bedanken voor hun constructieve samenwerking’, aldus projectdirecteur Thomas Dohse.

interpack 2021: Thomas Dohse, projectdirecteur

interpack 2021: hygiëne- en infectiebeschermingsconcept

interpack 2021 zal plaatsvinden met een reeds in het veld getest hygiëne- en infectiebeschermingsconcept, waarmee exposanten en bezoekers elkaar volgens de organisatie veilig kunnen ontmoeten in de beurshallen. Klik hier voor meer informatie over de vakbeurs.

Artikel delen