Interpack 2020: bereid je bezoek goed voor!

Interpack 2020 komt eraan. Dat betekent weer een aantal zekerheden: veel innovaties, massaal bezoek uit de hele wereld en een stevige Nederlandse aanwezigheid. 94 exposanten en vele duizenden Nederlandse bezoekers. De nieuwe hallenindeling geeft meer overzicht, maar een goede voorbereiding is nodig. 

Interpack is een begrip. Het is de beurs waar je naartoe gaat als je wilt weten wat er internationaal speelt in de verpakkingswereld. Maar ook een beurs die alleen zinvol is te bezoeken als je je goed voorbereidt. Iedereen weet dat de gangpaden vol zullen zijn en dat het een drukte van belang is op de stands. Wie vanuit Nederland een dag naar Düsseldorf gaat, doe er dus goed aan een uitvoerige planning en looproute te maken.. Dat kan goed met behulp van de app die Interpack heeft ontwikkeld. Ook verstandig: vooraf je toegangskaarten bestellen. Dat is goedkoper en je hoeft niet in de rij te staan bij de kassa.

NVC

Het Nederlands Verpakkingscentrum staat weer bij ingang Noord. Een plek waar veel bezoekers langskomen. Sinds het NVC een compleet internationaal e-learningprogramma heeft opgezet, dat leidt tot erkende diploma’s, is de doelgroep van het NVC in feite de hele wereld. En dan is Interpack de place to be. Zoals altijd zijn de voor de Gouden Noot genomineerde verpakkingen op de stand te zien. En verder wil het NVC naar het einde van de verpakking als milieuprobleem en daarom zal bezoekers worden gevraagd het PUMA-Manifest te ondersteunen. PUMA staat voor Packaging Upcycling Material Accelerator en meer informatie is te vinden op de website van het NVC.

Efficiënt beursbezoek

Interpack 2020 is compleet volgeboekt. Er is zelfs een wachtlijst. Er zijn nu beter gefocuste segmenten. Verpakkingen en materialen zijn te vinden rond de hoofdingang Noord in de hallen 7a, 7, 8a, 9 en 10 . Aanbieders van processen en machines voor het verpakken van farmaceutica en cosmetica zijn te vinden in de hallen 15 tot en met 17. Het segment verpakkingsmiddelenproductie en de geïntegreerde verpakkingsprint vinden de bezoekers van interpack 2020 in de hallen 8a en 8b. Processen en machines voor het verpakken van voedingsmiddelen, drank, consumenten- en industriegoederen in de hallen 5, 6 en 11 tot en met 15.

De oude hallen 1 en 2 hebben plaatsgemaakt voor een architectonisch uithangbord van Messe Düsseldorf g: de ‘nieuwe beurs Zuid’ die bestaat uit de nieuwe hal 1 (500 meter grote dan de oude hal 1 en 2 samen.

Openingstijden en prijzen

Interpack is van 7 tot en met 13 mei 2020 dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur geopend. Entreekaarten kunnen als eTickets worden gekocht. www.fairwise.nl

 

Reacties

Reactie toevoegen