Intelligente verpakkingen op de EMBALLAGE 2010

De internationale verpakkingsvakbeurs EMBALLAGE vindt plaats van 22 tot en met 25 november 2010 in Parijs. Voor deze 39ste beurseditie verwacht de organisatie 1.500 exposanten uit 47 landen en 101.000 vakbezoekers, waarvan 36% internationaal.

De EMBALLAGE 2010 zal in het teken staan van intelligent verpakken, innovatie en duurzame verpakkingen.
De inschrijvingen voor deelname aan de tweejaarlijkse EMBALLAGE zijn recentelijk van start gegaan en geïnteresseerde bedrijven kunnen zich aanmelden bij de Nederlandse vertegenwoordiging Promosalons Nederland.

Intelligent verpakken is de leidraad van de EMBALLAGE 2010. Gespecialiseerde kennis van het complete productieproces, van machines tot eindproducten, is noodzakelijk om te kunnen voldoen aan alle functie-eisen van moderne verpakkingen, zoals bescherming, informatie, verleiding, transport,…

In de beursruimte ”Pack Innovation” worden de laatste trends uit de verpakkingsbranche gepresenteerd. Milieubehoud, gebruiksgemak, kostenverlaging, originaliteit en veiligheid zijn de onderwerpen van deze speciale ruimte voor innovaties.

Een bezoekersparcours ”EMBALLAGE in green” toont alle exposanten met duurzame producten en diensten. Ecologische productie, biomaterialen, besparing van grondstoffen, recycling…; alle “groene oplossingen” krijgen speciale aandacht tijdens de vakbeurs.

Emballageweb.com

Reacties

Reactie toevoegen