Inspiratie opdoen op Empack

Tijdens Empack, op 27 en 28 maart in de Brabanthallen in Den Bosch, is een variatie aan learnShops gepland, aldus organisator easyFairs.

In een viertal ingerichte ruimtes op de beursvloer zijn lezingen te volgen over de volgende onderwerpen:

  • Onder begeleiding van het Nederlands Verpakkingscentrum (NVC) worden specifieke learnShops gegeven over de belangrijkste trends op het gebied van verpakken voor online retail, wetgeving en duurzaamheid.
  • In samenwerking met EFTA, de Grafische Studiegroep en Dravik zijn diverse lezingen te volgen in het printPACK-paviljoen.
  • Op de eerste beursdag staan labels en labeltechnologie centraal in het Label Theater en op 28 maart wordt in dit paviljoen de ecologische mogelijkheden voor verpakkingen behandeld.
  • In de tweede learnShop-ruimte zal onder leiding van Michiel Bouvy van Impaqtum verschillende lezingen plaatsvinden.

Ook is er een lezing van Mark Shayler van Tickety Boo (UK). Hij zal de keynote lezing houden waarbij hij ingaat op de noodzaak van duurzame verpakkingen en de paradox hiervan, informeert easyFairs.

Gratis inschrijven kan op www.easyfairs.com/empack-nl

Get inspired at Empack

During the Dutch packaging exhibition Empack, which takes place on the 27th and 28th of March in Den Bosch, the Netherlands, a variety of learnShops is planned, said organizer easyFairs.

Free registration on www.easyfairs.com/empack-nl

Reacties

Reactie toevoegen