Inschrijven voor 4e Packaging Innovations Award

Op het innovatieve verpakkingsevent van de Benelux krijgen noviteiten op het gebied van verpakkingen, verpakkings- en POS-materialen, en design een plek in de spotlights. De Packaging  Innovations Award, die voor de vierde keer wordt uitgereikt, is een verpakkingsonderscheiding in de Benelux waarbij de mening van het aanwezige publiek even zwaar telt als die van de vakjury, informeert organisator Easyfairs. De winnaar van de Award wordt op 25 november verkozen tijdens het verpakkingsevent Packaging Innovations in Brussel op 25 en 26 november 2015.

Juiste innovatie

De kracht van de verpakking en presentatie valt niet te onderschatten. De juiste innovatie zorgt naar eigen zeggen voor meer verkopen en een concurrentievoordeel in het retailschap en online. Het aanwezige publiek bestaat uit brand owners, marketeers, designers en verpakkingskundigen van de merken van retailorganisaties van Nederland en België.

Open voor inschrijvingen

Bedrijven die onderdeel maken van de verpakkingsketen kunnen meedingen. De innovatie kan betrekking hebben op alle facetten van verpakken: design, materiaal, technieken, functionaliteit. Inschrijven kan tot 28 oktober aanstaande. Meer informatie over de procedure en voorwaarden is te vinden op www.packaging-innovations.be.

Reacties

Reactie toevoegen