Innovatie event voor de supply chain

Innovatie event voor de supply chain

Supply Chain Media organiseert op 22 mei in de Rijtuigenloods in Amersfoort het inNOWvate Supply Chain Event. Naast de diverse keynote speakers zijn er ook workshops, start-ups en een Innovatie Zone met de nieuwste supply chain-technologieën.

Hoe moeten bedrijven innoveren in het huidige tijdperk van digitalisering? Op deze vraag geven internationale topsprekers, waaronder professor Carlos Cordon van IMD Business School (foto), een helder en praktisch antwoord tijdens inNOWvate Supply Chain Event.
Janet Godsell, supply chain-professor van de University of Warwick, presenteert de recente resultaten van het onderzoek naar de toepassing van digitalisering onder Europese producenten.
Dirk Holbach, Chief Supply Chain Officer bij Henkel Laundry & Home Care, roept in zijn presentatie op vooral te blijven focussen op het portfolio van innovatieprojecten. ‘Begin met kleine pilots. En rol deze uit bij succes, of schrap ze.’

Start-up Contest
Tijdens het evenement zullen vijf geselecteerde finalisten van de European Supply Chain Start-up Contest hun digitale oplossingen pitchen. Aan het eind van de dag zal de jury de winnaar bekendmaken. Aike Festini, oprichter van de Zwitserse start-up LuckaBox en winnaar van de eerste editie van de verkiezing, zal bovendien vertellen hoe dit bedrijf erin slaagt op een duurzame manier snelle internetbestellingen voor bestaande retailers te leveren in steden.
In de Innovatie Zone zijn de laatste supply chain-technologieën te zien, zoals drones, 3D-printing, virtual reality en smartglasses.

Artikel delen