Innovatie en creatie op All4Pack

Innovatie en creatie op All4Pack

Van 26 tot en met 29 november staat All4Pack Paris 2018, een internationale vakbeurs voor verpakkingen en logistiek, op de beursagenda. Het vierdaagse evenement belicht onder andere het Startups Lab. ondernemerschap binnen de verpakkings- en intralogistieke sector en zet innovaties van jonge bedrijven in vier sectoren in de spotlights: Packaging, Processing, Printing & Logistics.

Eén van de start-ups die onder aandacht gebracht zal worden, is Do Eat. Deze beginnende onderneming ontwikkelt eetbare en/of hypercomposteerbare verpakkingen op basis van afval van aardappelen en bier. Ze worden gepersonaliseerd met plantaardige inkt en door hun 100% neutrale smaak kunnen ze worden gebruikt voor hamburgers of desserts.

App voor tablets

De Franse firma Usitab ontwikkelt een app voor tablets om productieparameters te volgen met een controlekaart: productkwaliteit, vulvolume of –gewicht en rendement van de productielijnen. De app vervangt elk uur de productiebladen en zorgt naar eigen zeggen voor tijdswinst door rapportage bij elke stopzetting van de productie, informeert beursorganisator Promosalons.

Klik hier voor meer informatie over het Startups Lab.

www.all4pack.fr

Artikel delen