Industriële Verpakkingsdagen 2012 bij Tallpack

Tallpack kondigt de tweede editie van de Industriële Verpakkingsdagen aan. 

Van 8 mei t/m 1 juni 2012 telkens op de dinsdag, woensdag en vrijdag, zijn geïnteresseerden  welkom in Geldermalsen waar men een update krijgt over noviteiten op het gebied van eindverpakkingen.

Zo laat Talpack de nieuwe lijn Tallwrapper palletwikkelaars zien en zal daarbij onderwerpen als kostenefficiënt wikkelen en aandacht voor het milieu aan de orde stellen.

Uiteraard wordt breder ingegaan op het lading zekeren met onder meer aandacht voor veiligheid en kostenbesparing. De sessies worden steeds afgesloten met een lunch.

Via Tallpack’s Nieuwsbrief Industriële Verpakkingsdagen houdt het bedrijf geïnteresseerden op de hoogte over het definitieve programma en de tijdstippen.

Door Tallpack een email te sturen kunne data worden . Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. ‘In 2010 waren de Industriële Verpakkingsdagen een groot succes en gingen de deelnemers met veel nieuwe ideeën naar huis’, meldt het bedrijf.

info@tallpack.nl

Industrial Packaging Days at Tallpack

Dutch solution provider for industrial packaging, Tallpack International, will organise Industrial packaging Days, from May 8 till June 1, every tuesday, wednesday and friday. For reservations mail info@tallpack.nl

Reacties

Reactie toevoegen