Hybride transportkist

Hombergh uit Lomm (boven Venlo) heeft een transportkist van hout met karton ontwikkeld die lichter is dan een geheel houten kist. Dit heeft als voordeel dat zware producten zo voordeliger getransporteerd kunnen worden.

De kartonnen transport verpakking bestaat uit drielaags golfkarton van wel 10 mm dik en wordt gemaakt in een houten framewerk met een houten bodem, zodat er veel gewicht in kan. Een zwaar product kan zo op een veilige en stevige manier door de lucht vervoerd worden, zonder dat er veel extra gewicht bij komt. De kartonnen luchtvrachtkisten kunnen in elke gewenste maat geproduceerd worden.

Specialist
Hombergh is specialist in het maken van houten verpakkingen, zoals houten pallets, kisten, kratten en displays op maat. Daarnaast levert het bedrijf verschillende aanvullende diensten, zoals het inpakken op locatie van de klant en het transport.
Indien gewenst kan een verpakking worden uitgevoerd met een plastic binnenbekleding als extra bescherming tegen vocht en condens of met beschermende materialen om bijvoorbeeld corrosie tegen te gaan of externe invloeden zoals hoge of juist lage temperaturen. Verpakkingen kunnen worden voorzien van indicatoren die schokken, temperaturen en andere invloeden tijdens het transport vastleggen. Daarnaast is het mogelijk verpakkingen te voorzien van interieurs, op maat gemaakte beschermende profielen, schokdempers, oprijplaten en tal van andere opties om maximale bescherming te bieden in combinatie met optimale transport efficiency en maximale gebruiksvriendelijkheid.

www.hombergh.nl

Reacties

Reactie toevoegen