Hersluitbare vleeswaren- verpakking van Ospelt

Hersluitbare vleeswarenverpakking van Ospelt

Ospelt, een leverancier van vleesproducten, heeft onlangs Amcor ReClose geïntroduceerd voor haar Malbuner gesneden vleeswaren. Hersluitbare verpakkingen voor bewerkt vlees is een behoefte waar nog steeds niet aan voldaan is, aldus de onderneming.

Ospelt is er van overtuigd dat Amcor ReClose inspeelt op de behoefte aan meer consumentengemak en milieuvriendelijke verpakkingen.

"Wij streven continue naar innovatieve en meer duurzame verpakkingsoplossingen. De verminderde dikte van de afsluitfilm zorgt voor een vermindering in verpakkingsgewicht en heeft daardoor een positieve impact in CO2-emissies. Verder zorgt de verpakking voor merkherkenning van onze Malbuner-serie door de gehele levenscyclus van het product, omdat het vlees niet opnieuw hoeft te worden verpakt in plastic doosjes of folie", legt Birgitta Farago, Marketing Manager bij Ospelt, uit. "De hoge transparantie van de film garandeert uitstekend productzichtbaarheid en de lekweerstand en verzegeling verzorgen de verdere voordelen voor zowel de retailers als de consumenten", aldus Birgitta Farago.

Reacties

Reactie toevoegen