Hectische tijd voor Hassink Drukkers

Hassink Drukkers in Haaksbergen is volop in beweging. De voorbereidende werkzaamheden voor de BRC-certificering zijn net afgerond en nu gaat de schop in de grond voor een uitbreiding van de bedrijfsruimte.

Vijf jaar gelede verlegde Hassink de focus van regulier drukwerk, zoals onder andere briefpapier en folders, naar het vormgeven en drukken van verpakkingen. Loes Hassink: ‘Die switch naar verpakkingen heeft ons geen windeieren gelegd. Met de groei kwam ook de behoefte aan een optimalisatieslag. Het afgelopen jaar hebben we daarom de interne processen aangescherpt. Het BRC-certificaat dat we onlangs hebben behaald laat zien dat ons productieproces voldoet aan de kwaliteitsrichtlijnen van de voedingsmiddelenindustrie.’

Nieuwbouw

Het bedrijf maakt nu nog gebruik van externe opslag, maar er wordt gewerkt aan een uitbreiding, zodat het merendeel straks inpandig is.

Nieuwe naam en logo

Ondertussen bouwt de verpakkingsdrukker ook aan een nieuwe profilering. ‘We halen “Drukkers” van onze naam af. Het woord heeft teveel associaties met een gewone drukkerij. Vervolgens voegen we een pay off toe aan de naam, namelijk Hassink verpakkingsdrukwerk, Passie voor zichtbaarheid’, vervolgt Loes Hassink. De komende maanden krijgen alle commerciële uitingen een nieuwe look and feel.

www.hassink.nl

Reacties

Reactie toevoegen

Gerelateerd nieuws