Handige siliconentubes voor op reis

Humangear komt met een oplossing voor vakantiegangers die ruimtegebrek hebben in de koffer: GoToob. Dit zijn flesjes, in drie verschillende maten, van siliconenrubber met een doseerdop.

De flexibele en compacte knijptubes zijn verkrijgbaar in de maten S (37 ml), M (55 ml) en  L (88 ml). De "GoToob"-flessen zijn handig als vervanger voor de standaard toiletartikelen zoals shampoo en douchegel, maar ook geschikt als vervanging voor bijvoorbeeld ketchup- en olijfolieflessen. De flessen zijn  van siliconenrubber, dat chemisch- en temperatuurbestend is, maar ook slijtvast en smaak- en reukloos, aldus Humangear. Ook zijn de flessen vrij van Bisfenol A (BPA), dat sinds enige tijd in het nieuws is wegens mogelijke gezondheidsrisico's. De tubes zijn voorzien van een antilek-doseerdop en een draaibare kraag met een venstertje, dat een aantal veelge­bruikte producten (zoals 'soap' en 'lotion') aangeeft.

Zonder dop zijn de tubes door de wijde opening gemakkelijk te vullen en schoon te maken. De maat M heeft bovendien een ingebouw­de zuignap waardoor de tube aan een spiegel of tegelwand kan worden gehangen. Ook niet onhandig: de tubes mogen -vanwege hun inhoudsmaat - mee in de handbagage. De tubes zijn zowel los als in een setje verkrijgbaar bij alle kampeer- en outdoorwinkels, in vier kleuren: clear, lime green, sky blue en hot pink. De tubes kosten € 6,95 (S), € 7,95 (M), € 8,95 (L).

Info: www.humangear.com/GoToob.html

Reacties

Reactie toevoegen