Halma zet activiteiten Van der Windt voort

De activiteiten van Van der Windt Verpakking in de brood- en banketbranche zijn overgenomen door Halma Packaging in Beuningen. Beide bedrijven maken deel uit van Paardekooper Van der Windt Group. Deze bundeling is met ingang van het nieuwe jaar doorgevoerd, informeert Halma Packaging.

De handelingen van Van der Windt Verpakking in de brood- en banketbranche waren volgens de leverancier van verpakkingen voor bakkerijen, relatief beperkt. Het bedrijf in Honselersdijk leverde vooral een assortiment folie en sluitingen voor broodzakken.

‘Voor onze klanten en daarmee voor ons bedrijf is het productenpakket van Van der Windt van toegevoegde waarde’, constateert salesmanager Marco Tiemessen van Halma Packaging. ‘De producten zoals folie en sluitingen voor broodzakjes zijn precies de producten die nu nog ontbreken in ons assortiment.’

www.vanderwindt.com

www.halmapackaging.nl

Halma continues activities of Van der Windt

The activities of Van der Windt Verpakking in the bread and pastry industry have been taken over by Halma Packaging. Both companies are part of the Paardekooper Van der Windt Group. Halma Packaging is located in Beuningen and Van der Windt Verpakking in Honselersdijk, the Netherlands.

www.vanderwindt.com

www.halmapackaging.nl

Reacties

Reactie toevoegen