Grolsch

Grolsch Finale als alternatief voor champagne

Grolsch komt deze jaarwisseling met een feestelijk alternatief voor champagne om het nieuwe jaar in te luiden: Finale. Het betreft een bier gebrouwen met druiven en champagnegist dat is verpakt in een groene 70 cl fles.

De fles wordt afgesloten met een kroonkurk die omwikkeld is met aluminium staniol. Het ontwerp is een samenwerking tussen Artica en Grolsch. Het offset bedrukte etiket met  laminaat en goudfolie geeft een chique uitstraling.

Droge afdronk

‘De verschillende Spaanse druiven geven het bier een mooie fruitige smaak’, aldus de bierbrouwer. ‘Door het gebruik van champagnegist krijgt het bier het karakter van een wijn met een strakke en droge afdronk.’ ‘Voor iedereen die zoekt naar een feestelijk alternatief voor champagne (35%) en voor alle mannen die met Oud & Nieuw gewoon liever een biertje drinken (34%). Een feestelijk bier dat perfect is om samen het nieuwe jaar mee in te luiden of te drinken tijdens andere champagnemomenten.’

Limited

Van Grolsch Finale (70cl) zijn slechts 6.000 flessen gebotteld. Een fles heeft een adviesprijs van € 12,99 en is exclusief verkrijgbaar bij PLUS Supermarkten vanaf maandag 2 december (en zolang de voorraad strekt). Grolsch finale is tevens op de tap verkrijgbaar in de Proeverij Cafés van Grolsch.

 

Reacties

Reactie toevoegen