Gemaksverpakking voor diervoeding

Gemaksverpakking voor diervoeding

Eigenaren van honden en katten willen het beste voor hun huisdier. Dit geldt niet alleen voor de voeding, maar ook voor verpakkingen. Daarom heeft MultiFit-Tiernahrungs, een dochteronderneming van Fressnapf, gekozen voor een verpakkingsoplossing van Mondi en Pactiv. De verpakking is een hersluitbare plastic zak, die volgens beide bedrijven een ideale combinatie biedt van productveiligheid en gemak.

PetBalance Medica is een speciale dieetvoeding voor honden en katten die aan diverse ziektes leiden. De productlijn is op basis van moderne voedingswetenschap ontwikkeld en bestaat uit grondstoffen die volgens geselecteerde recepten met zorg zijn geproduceerd voor Fressnapf. 'Deze premium productlijn vraagt een premium verpakking', legt Jörg Wasel, hoofd van de Private Label Department bij Fressnapf uit. 'De innovatieve hersluitbare verpakkingsoplossing van Mondi en Pactiv voldoet aan deze vraag'.

Productveiligheid met betrekking tot de verpakking is een eerste vereiste voor MultiFit. Het gebruik van films met barrière-eigenschappen zorgt ervoor dat de ingrediënten zo lang mogelijk vers en lekker blijven zonder in te boeten op smaak en mineralen.

Een ander, belangrijk aspect voor alle betrokken partijen is de gemaksfactor. 'De door Mondi en Pactiv ontwikkelde zak, is aan de voorkant voorzien van een schuif, zodat de consument de verpakking makkelijk kan openen en sluiten. Het moderne ontwerp met de hersluitbare technologie en de hoge kwaliteit bedrukking zorgt voor een opvallende merkverschijning op het verkooppunt', verklaart Christian Kolarik, Managing Director Mondi Consumer Bags & Films.

www.fressnapf.com

 

 

Reacties

Reactie toevoegen