Freemantle en Fuji Packaging Europe

 

Rectificatie: In het artikel over bierverpakkingen, naar aanleiding van het CRAFT-congres (Verpakkingsmanagement februari 2020) citeerden we Anneke Werdmuller van Fuji Packaging Europe, maar we schreven over Fuji Seal Europe. Dat is een ander bedrijf.

De divisie verpakkingsmachines van Dijkstra Vereenigde B.V. gaat verder onder de naam Fuji Packaging Benelux! ‘Onze toekomst visie is om steeds meer actief te zijn binnen de Benelux en daar sluit de nieuwe handelsnaam beter op aan.’

Fuji flowpackers en T. Freemantle kartonneerders
De naam en de huisstijl veranderen, maar met de nieuwe handelsnaam blijft Fuji Packaging Europe opereren vanuit dezelfde missie: het bieden van totaal oplossingen. ‘Daarom blijven wij ook T. Freemantle kartonneerders en automatiseringsoplossingen aanbieden’, schreef het bedrijf in een persbericht.

Voor meer informatie www.fuji-packaging.nl

 

Het betreffende artikel laat een aantal oplossingen voor brouwerijen zien. De herziene tekst:

“Op het gebied van glas waren er ook diverse aanbieders. Zoals Dijkstra Vereenigde, dat al een sterke positie heeft in de drankensector. Het bedrijf zet met diverse opslagcentra in heel Nederland in op een voorraadhoudende functie voor drankenproducenten, zodat zij verzekerd zijn van verpakkingen. Zeker als het om wat meer bijzondere glasverpakkingen gaat, zijn er fabrieken die alleen een batch maken als er voldoende belangstelling is. Dijkstra houdt zo’n verpakking dan op voorraad.

Omdat steeds meer brouwers in blik verpakken, levert Dijkstra Vereenigde inmiddels ook blik. En Fuji Packaging Europe, de machinedivisie van Dijkstra Vereenigde, levert machines van Freemantle, die de brouwer helpen multipacks te maken van karton. Anneke Werdmuller van Fuji Packaging Europe: ‘Deze serie machines begint bij een instapmodel, waarbij blikjes met de hand worden geplaatste en de machine de met de hand gevulde plano’s lijmt en sluit. Daarnaast zijn er een semi-automatische versie en een volautomaat.”

Reacties

Reactie toevoegen

Gerelateerd nieuws