Fortress lanceert het Icon High Performance Display

Fortress Metaaldetectie systemen  lanceert het Icon High Performance Display op interpack, waarmee de Fortress metaaldetectoren nog makkelijker te bedienen zijn. De metaaldetectoren beschikken hiermee onder andere over een touch screen bedieningspaneel en membraan-interface die speciaal is ontworpen voor de toekomst. Tevens is het achteraf te installeren op oudere Fortress Phantom metaaldetectie systemen ofwel backwards compatible.

De Icon past op maat ontworpen pictogrammen toe waardoor de uitgebreide menu’s makkelijk door volgens de leverancier veel verschillende gebruikers op verschillende niveaus bediend kunnen worden. Op deze manier kan men zeer eenvoudig andere product programma’s kiezen, tests uit voeren en rapporten genereren.
De Icon verzamelt tal van belangrijke gegevens als, product configuraties, uitwerpingen enz. en slaat deze zelf op in een ingebouwde database. Deze kan worden uitgelezen door middel van een USB stick of een vaste Ethernet verbinding. Alle verzamelde gegevens kunnen worden geëxporteerd als Excel of PDF-bestand formaten zodat deze makkelijk gebruikt kunnen worden voor het kwaliteitssysteem.

De rapporten worden gegenereerd door een mobiele versie van het Fortress Contact Software programma welke zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld tot een belangrijk deel van het kwaliteitssysteem. Op deze manier kan men van minuut tot minuut testprocedures en alle andere wijzigingen en controle punten registreren.
Door het toepassen van de Multi level wachtwoord beveiliging ofwel MLP kan er per gebruiker een wachtwoord worden ingevoerd. Alleen de relevante informatie voor deze gebruiker en beschikbare functies zullen naar voren komen.

De Icon biedt ook vele makkelijke testopties o.a. via de Auto Test en Test Request functies. Het testen van producten is een belangrijke routine die wordt gedaan op alle metaaldetectoren en is nu volledig aanpasbaar. Testen kunnen worden gepland volgens de gewenste testmethode, maar kunnen ook worden ingesteld om zich op bepaalde tijden automatisch te activeren en uit te voeren. Dit kan ook bijvoorbeeld wanneer er belangrijke parameters als b.v. gevoeligheid veranderd zijn.
Pictogrammen kunnen makkelijk worden aangepast en gebruikt worden in een meertalige omgevingen.

www.jansencontrolsystems.nl
Hal 5 stand F04-13

Reacties

Reactie toevoegen