FINAT lanceert de European Label Forum 2015

FINAT heeft haar jaarlijkse congres “ge-rebrand” en hervormd om meer samenwerking van de industrie te weerspiegelen. Onder haar nieuwe naam zal het European Label Forum (ELF) op 11 tot 13 juni plaatsvinden in Amsterdam voor etikettendrukkers wereldwijd.

‘Het jaarlijkse congres heeft in het verleden belangrijke industrie-updates en –inzichten gepresenteerd’, verklaart Kurt Walker, voorzitter van FINAT, de vakvereniging voor de zelfklevende en aanverwante industrieën. ‘Maar we willen de waarde van ons jaarlijkse evenement voor het bedrijfsleven en opinieleiders uit heel Europa en daarbuiten vergroten. Daarom hebben we besloten om de conferentie te “re-branden” als European Label Forum. De nieuwe format zal de deelnemers inzichten geven op relevante items voor strategische besluitvorming, door verschillende gebieden van interesse en expertise te koppelen middels dialoog en interactie. Sessies zullen de belangrijkste transformaties die de industrie hervormen, in kaart brengen, en door dat te doen moet het hen helpen de mogelijkheden en uitdagingen te identificeren. Met andere woorden, ELF zal een bron van kennis, ervaring en netwerken bieden tot het strategisch succes van labelbedrijven in een internationale zakelijke omgeving.’ Aldus Walker.

 Sprekers tijdens het congres zijn:

  • Herman van Rompuy, voormalig EU President en Belgische minister-president;
  • Rasmus Ankersen, ondernemer en management auteur;
  • Ramses Dingenouts, senior packaging & identity design manager bij Heineken;
  • Gordon Crichton, directeur van het Franse Procurement Management Institute (MAI).

Ook zal er volgens de organisatie een preview zijn van de derde editie van de FINAT RADAR, het halfjaarlijkse marktoverzicht van de vereniging die na ELF zal worden gepubliceerd.

Eén van de noviteiten van ELF is een serie van drie parallelprogramma’s op de eerste dag van de conferentie, met een keuze uit sprekers op drie kennisgebieden: verkoop en marketing, technologie en productie, en management en “corporate affairs”. Wat ook nieuw is, is een plenaire workshop die de vorm aanneemt van een “lean manufacturing game en oefening” tijdens de sluitingssessie van het evenement.

Meer details over onder andere de awards en het congresprogramma zijn te downloaden op www.europeanlabelforum.com

Speaker blogs: www.europeanlabelforum.com/category/news/

Tags (taxonomy): 

Reacties

Reactie toevoegen