FINAT 2016 European Label Forum onderscheidt zich door strategische inzichten.

FINAT 2016 European Label Forum Amsterdam

De uitdagingen van vandaag en morgen staan hoog op de agenda in de internationale etikettenindustrie, waar de operationele omgeving blijft veranderen door een combinatie van factoren: nieuwe eisen van merkeigenaren, nieuwe technologieën, regelgeving en nieuwe verpakkingsformaten. Dat is kort geschetst de situatie waaraan het European Label Forum 2016 aandacht zal besteden, aldus organisator FINAT.

Het European Label Forum 2016, dat van 16 tot en met 18 juni plaatsvindt in Amsterdam, zal van start gaan met een keynote door futuroloog Magnus Lindkvist uit Zweden, die onder andere een Hollywood-waardig verhaal zal vertellen waarin hij de harde zakelijke realiteit van vandaag verweeft.

Debat

Jules Lejeune, managing director van FINAT, zal actuele trends en ontwikkelingen in de industrie uitlichten uit het marktrapport FINAT RADAR. Daarna komt Rens de Jong, presentator bij BNR Nieuwsradio, oprichter van BuzzMaster en leider van debatten over ondernemerschap op internationale evenementen. Op het European Label Forum zal hij het ELF 2016 BuzzMaster Debate leiden, een debat met deelnemers aan het Forum. Het debat zal plaatsvinden op de tweede dag van het Forum.

Label Masters Challenge

Ook op de tweede dag van het evenement vindt de Label Masters Challenge plaats. Dit is eveneens een interactieve sessie onder leiding van Mike Fairley, oprichter en redacteur van het tijdschrift Labels & Labeling. Medepresentator is Niklas Olsson van de Flint Group, die ook Chairman is van het ELF Programme Committee.

Alle uitgebreide details van het evenement zijn te vinden op www.europeanlabelforum.com.

www.finat.com

Reacties

Reactie toevoegen