Feest Oerlemans is feest voor Liliane Fonds

Oerlemans Packaging viert haar jubilea met een donatie aan het Liliane Fonds

Twee mijlpalen stonden 16 en 17 juni in het teken van het feest bij Oerlemans Packaging. Het was 10 jaar geleden dat Rita en Joan Hanegraaf het bedrijf verzelfstandigde middels een Management Buy Out. Tevens was het 25 jaar geleden dat Joan Hanegraaf in dienst trad bij Oerlemans Packaging. Samen met alle relaties en medewerkers is hier op feestelijke wijze bij stilgestaan. Rita en Joan hadden aangegeven dat ze de feestvreugde graag wilde delen met anderen. Aan alle genodigden werd een donatie gevraagd voor het Liliane Fonds. Dit heeft het bedrag opgeleverd van € 16.724. Hiermee kunnen heel veel kinderen geholpen worden. Rita en Joan zijn alle donateurs hier zeer dankbaar voor.

Kinderen
Het Liliane Fonds draagt bij aan een wereld die openstaat voor iedereen en waarin ook de armste kinderen met een handicap al hun talenten kunnen ontwikkelen en inzetten. Samen met lokale organisaties in Afrika, Azië en Latijns-Amerika maken we kinderen sterker en hun omgeving toegankelijker.

Verpakkingsproducent
Oerlemans Packaging produceert klantspecifieke flexibele kunststof verpakkingen en folies van hoge kwaliteit. Op de 7 productielocaties van Oerlemans Packaging worden voortdurend nieuwe verpakkingsconcepten geproduceerd. Uw verpakkingen bedrukken wij tot en met 10 kleuren raster 54. Naast klantspecifieke verpakkingsproducten beschikt Oerlemans Packaging over een uitgebreid voorraadassortiment. De Oerlemans Packaging Groep bestaat uit 6 dochterondernemingen. Elk bedrijf heeft zijn eigen specialiteit en als groep kunnen wij u een totaal pakket van flexibele kunststof verpakkingen aanbieden. Het hoofdkantoor van Oerlemans Packaging is gevestigd in Genderen (Noord-Brabant).

 

 

Reacties

Reactie toevoegen