Empack Brussel 2018

Empack Brussel 2018

Op 3 en 4 oktober wordt in hal 11 van Brussels Expo, Empack georganiseerd door beursorganisator Easyfairs. Een B2B-evenement voor de verpakkende industrie.

Uniek voor de editie van dit jaar is de synergie met Logistics & Distribution, een evenement rond warehousing, interne logistiek en distributie.

De beurs voorziet in een seminarprogramma omtrent food packaging, circulaire economie en packaging automation. Sprekers van bedrijven als Carrefour, Kellogg’s, Procter & Gamble, DS Smith Packaging, Tetra Pak, ABB en Fanuc praten over trends, uitdagingen en kansen, toegelicht met practices. In de twee theaters wordt op beide beursdagen een actueel thema behandeld.

Automation Zone met robotbar

Rond dit thema is een aparte zone ingericht waar centraal een bar staat met robots in actie. Over de gehele beursvloer loopt ook een Automation route.

Spark workshops

Spark is een Horizon 2020 programma voor onderzoek en innovatie van de Europese Unie. Op de stand van Antwerp Management School worden workshops gehouden: Hoe vergemakkelijkt Augmented Reality de co-creatie in verpakkingsontwikkeling?

www.empack.be

 

 

Artikel delen