Eerste Nederlandse Coca Cola Life blikjes rollen van de band

Coca-Cola kleurt vanaf januari de frisdrankschappen door heel Nederland nu ook groen met de introductie van Coca-Cola life. De eerste opvallende groene blikjes van deze nieuwe colavariant rollen van de band in de Nederlandse Coca-Colafabriek in Dongen,
Noord-Brabant. Coca-Cola life is gezoet met ingrediënten van natuurlijke oorsprong en bevat een derde minder suiker en calorieën*. Met de introductie van deze innovatie biedt Coca-Cola consumenten meer keuze uit producten met minder calorieën. Coca-Cola life is de eerste nieuwe introductie binnen het Coca-Colaportfolio sinds de komst van Coca-Cola Zero op de Nederlandse markt in 2007.
De nieuwe innovatie van Coca-Cola profiteert van de ontwikkelingen op het gebied van zoetstoffen. Coca-Cola life is ook gezoet met het extract van steviablad, de natuurlijke zoetstof van de Zuidamerikaanse steviaplant.
Lokale productie
78% van de Coca-Colaproducten die in Nederland wordt verkocht, wordt in de productievestiging in Dongen, Noord-Brabant, gemaakt. Dat zal dus ook voor Coca-Cola life gelden; de Nederlandse Coca-Colafabriek zal de productie van de verschillende verpakkingen voor haar rekening nemen.

Reacties

Reactie toevoegen