EcoSeal goed voor kosten en milieu

Heat seal-specialist Proseal lanceerde onlangs een revolutionair seal force systeem, EcoSeal, dat de effectiviteit van het sealingproces verbetert en tegelijkertijd zorgt voor een forse reductie van de luchtconsumptie, in vergelijking met traditionele snelle sealmachines. Het nieuwe EcoSeal biedt bedrijven naar eigen zeggen de kans om energie te besparen, waarbij zowel de kosten drukt, als het milieu spaart, aldus Proseal.

Eco Seal's gepatenteerde technologie betekent dat de seal force met 190% afneemt, in vergelijking met traditionele sealmachines. Dit terwijl er maar 30% van de lucht nodig is, ten opzichte van andere machines met een vergelijkbare pneumatische cilinder, zo meldt het bedrijf. Het EcoSeal systeem kan de machineproductiviteit verbeteren door een gereduceerde seal-tijd. De seals voldoen aan alle strenge eisen die worden gesteld vanuit de retailsector, aldus Proseal.

EcoSeal kan worden gebruikt op alle nieuwe Proseal GT-series tray sealing materiaa. Het systeem kan ook worden aangepast voor de bestaande modellen, inclusief types F40 en F45. Carl Phytian van Proseal: 'We geloven dat EcoSeal een grote doorbraak is, aangezien het bedrijven in staat stelt om te tonen dat ze begaan zijn met het milieu, terwijl het tegelijkertijd zichtbare voordelen biedt voor het bedrijf zelf.

www.prosealuk.com

Tags (taxonomy): 

Reacties

Reactie toevoegen